Tjenester

Tjenester

Nybygg

På tide å realisere drømmehjemmet? Tømrar Åge Vik fører opp nybygg, fra tomt til nøkkelferdig hus. Vi setter opp og bygger også andre standardboliger og hytter, og har nødvendige godkjenninger for å følge de siste gjeldende lover og regler. Vi kan også føre opp passivhus!

Vi kommer gjerne på en kostnadsfri befaring på din tomt og hjelper deg med å komme i gang med bolig- eller hyttedrømmen!

Elementhus

Tømrar Åge Vik importerer og setter opp elementhus som er produsert og sendt fra Latvia. Vi har veldig god erfaring med å sette opp slike hus, og det viser seg at det kommer kunden til gode i form av at det forkorter byggeprosessen med flere uker, og dermed også byggekostnadene. Det faktum at det er ferdigproduserte elementer, går ikke på bekostning av kvaliteten og oppfylling av de strenge norske byggekravene.

Elementene leveres til bolighus og til hytter. De kan spesialtilpasses etter byggetegningene til ditt drømmehus.

Jatak

Med Jatak Konstruksjonspakker som inneholder ulike typer bjelkelag, veggsystemer i precut og elementer, samt takstoler, har Tømrar Åge Vik særdeles effektive løsninger i topp kvalitet levert av Norges største leverandør av kvalitetskonstruksjoner i tre.

Vi var en del av Bygg Reis deg 2011, og sammen med Jatak ble det produsert en film som viser effektiviteten med deres systemer. Dette var en hytte på Bavalen på Voss.

Tilbygg

Dersom romløsningen eller arealutnyttelsen i boligen din ikke er tilfredsstillende kan løsningen være å bygge på huset med et tilbygg.

Tømrar Åge Vik har lang og god erfaring når det kommer til påbygg og tilbygg, og vi hjelper deg gjerne med å legge en plan og få ideene ned på papiret – og selvfølgelig når det skal bygges.

Vi fører opp:

  • Garasjer
  • Naust
  • Staller
  • Terrasser

Rehabilitering

Rehabilitering krever håndverkere med høy kompetanse og lang erfaring. Rehabilitering innebærer ofte utskiftning av gamle vinduer, dører, gulv og kledning. Vi kommer gjerne på befaring og hjelper deg å legge en plan for rehabilitering.

Utskiftning av tak

Om ikke boligen din har et tett tak kan det fort bli svært kostbart. Ofte dekkes ikke skadene av forsikringen, og derfor er det svært viktig å være føre var, slik at skadene ikke får mulighet til å oppstå. Dersom du mistenker at taket på boligen din er modent for utskiftning bør du få fagfolk til å ta en sjekk.

Utskiftning av kledning

Vi fjerner gamle og slitte kledninger og monterer nye til avtalt tid og pris. Dersom du skal skifte kledning vinterstid, bør du kjøpe ferdig malt eller impregnert kledning. Monterer du ubehandlet kledning og ikke har anledning til å male kledningen med én gang, kan kledningen bli skadet når vann trekker inn i treverket.

Utskiftning av dører og vinduer

Vi bytter ut gamle dører med nye og monterer alle typer dører som ytterdører, terrassedører, branndører og lyddører. Vi skifter også punkterte eller gamle ruter. Spesielt dersom du har et eldre hus med store vindusflater som lekker varme er det mye å spare ved å bytte disse ut med nye vinduer.

Åge vik'en bruker også helikopter om det trengs!

Posted by Rebecca Steffensen Vik on 10. juli 2015

Hva sier kundene våre om oss

karakter

Rehabilitering av hytte

«Tømrar Åge Vik og hans firma har gjort en fantastisk jobb med å rette opp en hytte. Deler av hytta lå på bakken og den ble jekket opp og fundamentert. Under vanskelige arbeidsforhold med en hytte uten tilgang til bilveg ble dette arbeidet utført på en utmerket måte. Arbeidet ble gjennomført raskt, solid og nøyaktig. Koordinering med helikopter, kranbil og leverandør av materialer ble utført helt perfekt. Vi kan anbefale dette firmaet på det beste.»

Brith Korsbø
mittanbud.no

karakter

Legging av nytt tak

«Byttet tak og kledning på vårt hus. Punktlig, utførte arbeid som avtalt til riktig tid og pris. Flinke arbeidere. Kan på det sterkeste anbefale dette firma.»

Frode Andersen
mittanbud.no

Kontakt oss for gratis befaring

Send oss en melding via kontaktskjema, eller ring oss for en uforpliktende samtale.

Telefon:
928 16 022

E-post:
agevik@tomrar.no


Åge Vik 
daglig leder / tømrer
Mobil: 928 16 022

Haralds Dunde 
tømrer / mur og flis